Referenciák:

Hasonló kihelyezett EKAER oktatásokról az alábbi visszajelzések érkeztek:

  • „Áfa, láncügylet volt a leghasznosabb rész. A száraz anyagot dr. Sztankó Dániel érdekesen adta elő. Példákkal, szituációkkal segítve megértést” (könyvelő egy  Fejér megyei műtrágya kereskedő cégnél)
  • „Hasznosnak tartottam az oktatást. Sok olyan információt kaptam, amit eddig nem tudtam. Az egész előadást érdekesnek találtam.” (logisztikai ügyintéző egy Fejér megyei műtrágya kereskedő cégnél)
  • „Hasznos volt, mert az eddig bizonytalanságok letisztultak. Ami eddig nem volt egyértelmű, most az lett” (pénzügyi asszisztens egy Fejér megyei műtrágya kereskedő cégnél)
  • „Hasznos volt, fény derült arra, hogy milyen logika szerint kell eldönteni a pénzügyes / logisztikus kollégáknak, hogy EKAER kötelezettség van/nincs” (Galvánüzem vezező egy budapesti gyártó cégnél)
  • „A példák tetszettek legjobban. Megtudtam, milyen adatot kell szolgáltatnom a logisztika, pénzügy részére” (Értékesítő mérnök egy budapesti gyártó cégnél)
  • „Láncügyletekre vonatkozó rész volt a legjobb” (főkönyvelő egy budapesti gyártó cégnél)
  • „Nekem hasznos volt, hogy végig ment az általánosságokon, szabályokon példákkal kiegészítve” (Bonyolító munkakörben dolgozó munkatárs egy budapesti vegyipari cégnél)
  • Nagyon hasznos volt, minden problémás kérdésen sikerült végig menni, megkaptuk a választ” (Admin vezető egy budapesti vegyipari cégnél)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: